(Android) Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game کد تقلب کریستال های نامحدود
Mar 7, 2022 4:21:18 GMT -5
Post by zungspinfuncnuncoa on Mar 7, 2022 4:21:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کریستال های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game 2022 version ▞▞▞
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Hry na hrdiny ddnr
اوم... چی؟ خوب پس این بازی بدیهی است نقص دارد .... من آن را پیدا نکردم. منظورم این است که کارهای بسیار عجیبی برای انجام دادن، خواندن و فهمیدن وجود دارد. این واقعیت وجود دارد که اگر واقعاً به همه dlc ها نگاه کنید، می توانید فقط منتظر بمانید و روزی 5 جم رایگان خود را بگیرید و به آرامی پس انداز کنید تا آنها را رایگان دریافت کنید. آیا این مدتی طول می کشد؟ بله، اگرچه من با توجه به حجم زیاد محتوا مطمئن هستم که ارزش آن را دارد. تنها پیشنهاد من این است که وقتی قفل باز می شود، همه صندلی ها پر شوند. gg <3
من چندین ماه پیش این بازی را بازی می کردم، اما در نهایت از آن خسته شدم، زیرا تفاوت بین بازی آخر و پایان بازی بسیار زیاد بود. از آن زمان، آنها آنقدر تنظیم و تغییر کرده اند که تقریباً غیرممکن است که از آن خسته شوید، زیرا همیشه چیزهای جدید وجود دارد.
چیزهای RPG خوب و خندهدار با گزینههای ساخت شخصیت عالی. من تمام محتوای اضافی را زمانی که میتوانستید با طلا بخرید، دریافت کردم، بنابراین نمیدانم در حال حاضر بازی p2w چگونه است.
چرا دقیقاً بازی من پس از پرداخت هزینه و داشتن نسخه پریمیوم بازی به مدت تقریباً 5 سال، به نسخه رایگان برای بازی کاهش یافت؟ اگر می خواستید یک بازی ftp بسازید، باید آن را یک بازی کاملاً مجزا می ساختید و نسخه پریمیوم را همانطور که هست بگذارید. ای کاش می توانستم برای این بازپرداخت دریافت کنم، اما شک دارم که گوگل یا ناشر اجازه دهند.
بازی سرگرم کننده است. اگرچه هر شخصیتی که یک تانک نباشد، توسط دشمنان در سطح شما مورد اصابت گلوله قرار می گیرد و باعث می شود که برای احیای آنها چندین تن طلا خرج کنید. مرگ بسیار عادی، غیرقابل پیشگیری و بیش از حد مجازات به نظر می رسد. همچنین اقلام بی مصرفی که نمی توانند فروخته شوند، فضای موجودی را اشغال می کنند؟
مثال کاملی از یک بازی «Pay to Play». در ابتدا سرگرم کننده بود، اما اکنون فقط "مرگ، و پرداخت 700 سکه برای احیای یک بازیکن" است. برای اینکه به جایی برسید باید ساعت ها بچرخید و جذابیت بازی به اندازه کافی برای جبران این ناامیدی نیست. همه اینجا گفته اند که این بازی در یک مقطع خوب بود و من ناامید هستم که بگویم هرگز آن را تجربه نخواهم کرد.
بازی جالبی به نظر می رسد اما من نمی توانم بدون پول برای سفر از دهکده برای کاوش/جستجو خارج شوم. چه مفهوم احمقانه ای
این یک آر پی جی کوچک سرگرم کننده با یک زیبایی شناس بامزه خواهد بود، اما با زباله های معمولی F2P اما P2W که همه بازی های موبایل را خراب می کند، آزار می دهد. اقلام هزینه در دنیای واقعی یا زمان بیهوده ای برای خرد کردن دارند. از نظر فنی، حدس میزنم میتوانید آن را بدون خرج کردن پول نقد بازی کنید، اما متعادل است تا آن را به یک تجربه لذتبخش تبدیل کنید، مگر اینکه برای الماس هزینه کنید. زباله زباله زباله. بازی نکن.
بازی سرگرم کننده و مطمئناً اما من بسته استارت را خریدم و چیزی در برنامه دریافت نکردم. من سعی کردم آن را دوباره راه اندازی کنم و همه چیز. پول از حساب من خارج شد. در محتوای بازی که به من داده نشده است.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Lomu spēles uwt
من عاشق این بازی هستم، اما می گوید من نیمی از جواهراتم را با طلا پرداخت کردم. کاری که من هرگز انجام ندادم. درست جلوی من اتفاق افتاد نبردی را در شهر بزرگ به پایان رساندم و بلافاصله 50 جواهر را از دست دادم و 2500 طلای ناچیز به دست آوردم. من دوباره راه اندازی کردم و مشکلی نداشت. من سعی کردم خریدها را بازیابی کنم، اما بدیهی است که بیهوده بود. و جواهرات موجود به صورت رایگان محدود است. الان نمیدونم چیکار کنم من می خواهم دو ماهه ام را دوباره بچرخانم. لطفا جواب بدید پارادوکس این ظالمانه است
این بازی من را به بازی dnd وادار می کند. این خارق العاده است. فقط کاش سفر از جایی به جای دیگر هزینه کمتری داشت. سیاه چال، غارت، دشمنان. دینگ! ارتقاء سطح. به من شادی می دهد و می بینم که تنم قدرت می گیرد. بازی عالی. برای مدت طولانی بازی خواهد کرد. متشکرم!!
بازی بسیار سرگرم کننده است، اما می تواند بسیار خسته کننده باشد. مردن بسیار آسان است و جمع آوری طلا برای احیای یک عضو حزب زمان زیادی می برد، فقط کمتر از 10 دقیقه بعد می میرد. شاید ایده بهتری باشد که اعضای حزب در هنگام خواب/اردوگاه دوباره احیا شوند و احیای آنها در سیاه چال ها هزینه طلایی دارد. به غیر از این، بازی بسیار سرگرم کننده است.
من برای نسخه کامل (&DLC) سال ها پیش پرداخت کردم. این واقعیت که Paradox Interactive بسیار حریص است که این بازی را به یک بازی فریمیوم تغییر دهد، تمام ذخیرههای ما را که من شخصاً 20 ساعت صرف آن کردهام، حذف کنید، و سپس فقط با ارز بازی که از ابتدا هرگز پولی برای آن پرداخت نمیکردم، جبران کنید. پس تلاش برای مجبور کردن ما به پرداخت هزینه بیشتر با اعلانهای درون بازی مضحک است. من این بازی را دوست داشتم و از توسعه دهندگان بسیار ناامید هستم. آنها باید این یکی را تنها می گذاشتند و دنباله فریمیوم را می ساختند.
قبل از الماس، این بازی سرگرم کننده، با ارزش و از نوع بازی بود که شما ساعت ها در آن غرق می شوید تا همه چیز را امتحان کنید، همه چیز را انجام دهید و همه چیز را ببینید. اما در حال حاضر، با معرفی الماس، آن را آسیاب، نارسا، و دارای یک سنبله سختی واضح است. بازی قبلاً عالی بود، اما اکنون، و هنوز هم تا حدی است، اما اکنون بیشتر یکی دیگر از آن عناوین پرداخت به برد است.
در مقایسه با اولی، برنده شدن هزینه دارد، گرفتن کاراکترهای چندگانه به این معنی است که در نهایت 0 طلا خواهید داشت. راه سیستم مجازات
Knights of Pen & Paper 2 Jeux de rôles cioo
یک بازی شگفت انگیز همه چیز در مورد آن سرگرم کننده و خنده دار است. ولی. دلیل اینکه من به آن 2/5 می دهم این است که dlc و باز کردن قفل کاراکترهای دیگر بسیار گران است. مثل 10 دلار برای یک dlc. من در واقع این بازی را 2 سال پیش بازی کردم و در بازی می توانید dlc را با طلا خریداری کنید. لطفاً آن را به نسخه اول برگردانید، اما مقدار طلای مورد نیاز برای خرید یک dlc را بسیار بیشتر کنید.
سرگرم کننده، طنز و تا حدودی سرگرم کننده. با این حال، من قطعا آن را "پرداخت برای برد" در نظر میگیرم. اگر به دنبال خرج کردن پول واقعی نیستید، خود را شکست خورده و بیپایان دشمنان سطح پایین بیشماری را فقط برای پیشروی میکشید. شما متوجه خواهید شد که این را زیاد بازی می کنید. یا به این دلیل که عاشق بازی کردن آن هستید، یا به این دلیل که از دادن پول به «توسعهدهندگان» که علاقه دارند شما را با تراکنشهای خرد سرکوب کنند، خودداری میکنید.
زمانی عالی بود، تا اینکه بازی فریمیوم شد و توسعه دهنده ارز ممتاز را معرفی کرد. اکنون این فقط یکی دیگر از شرکتهای بزرگ است که شکار نهنگها و افراد ناتوان است. بدتر از آن، هر کسی که اطلاعات ذخیره شده خود را حذف کرده است (مانند من) اکنون چاره ای جز پرداخت هزینه های گزاف برای باز کردن محتوایی که قبلاً در بازی به صورت رایگان به دست آورده بود، ندارد. مدل کسب و کار 100% طمع به گیم پلی است. توصیه نمیشود. اگر واقعاً این سبک بازی را دوست دارید، اولین مورد را بخرید. آن توسعه دهندگان صادق بودند.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Ролеви dmpa
بازی خوبی بود تا اینکه نتونستم دوستانم رو بهم بزنم چون لیست دوستان باگ شده بود، پس حذف نصب کردم و دوباره نصب کردم ببینم جواب میده یا نه، بیا یاد بگیرم بازی رو به زمانی برگردون که فقط 4 کاراکتر داشتم و خوب خیلی به خط داستان برگشت
اقتصاد بازی چنین خراب است. پولی که با نبرد به دست آوردید، در لحظه ای که شخصیت شما می میرد و احیا می شود، تمام می شود. فروش اقلام تجهیز شده نیز درآمد چندانی ندارد، اما خرید آنها به ثروت زیادی نیاز دارد. احیای/ویرایش یک شخصیت هر چه سطح بالاتری داشته باشید قیمت آن افزایش می یابد اما پولی که از اوباش چالش برانگیزتر به دست می آورید به سختی بالاتر می رود. کلینچر باگ (؟) بود که مدام از من میپرسید که آیا میخواهم ذخیره محلی جدیدتر یا ذخیره ابر قدیمیتر را بارها و بارها حفظ کنم.
یک بازی دیگر با پتانسیل بالا و فقط یک بازی بسیار خوب است. اما فروشگاه نقدی فقط آن را خراب می کند. من ترجیح می دهم یک بار پرداخت کنم و بازی کامل را داشته باشم. چون احساس میکنید که بازی را پشت شیشه بازی میکنید. اقلام خیلی گران هستند همه چیز هزینه دارد. قطره آیتم مکش است. این دست پنهان برای خرج کردن پول واقعی احساس فشار نمی کند. چنین شرمساری
Hugo Troll Race 2: The Daring Rail Rush 街機 upwf
گیم پلی بازی واقعا سرگرم کننده است، گاهی اوقات بسیار چالش برانگیز است. میتواند یک بازی عالی باشد، اما وقتی برای احیای شخصیتها طلا تمام شد، مجبور میشوید یا طلا را بخرید یا برای آن پول بپردازید.
من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما اکنون بسیار شکسته شده است. روی سامسونگ مینی 3 قدیمی من خوب کار می کند، اما از زمانی که گوشی های ارتقا یافته را گرفتم، کار نمی کند. مشکل در بازی است، زیرا بازیهای دیگر با گرافیک بهتر و ویژگیهای بیشتر به خوبی کار میکنند، در حالی که این یکی فقط دو آیکون بازی را بارگذاری میکند و در ابتدا سیاه میشود یا فقط سیاه میماند. خود بازی به ندرت به درستی بارگیری می شود، بنابراین شروع یک ماجراجویی بسیار ناامید کننده است، فقط نمی توانید ادامه دهید.
چه بازی عالی براوو! این یک اجرای خنده دار و خوب از این سبک است، گاهی اوقات همانطور که می توان انتظار داشت کمی خنده دار است، اما هنوز بسیار کمتر از سایر بازی های موبایل است. آیتم های پشت paywall خوب هستند، به نظر می رسد اکثر آنها از طریق گیم پلی قابل دستیابی هستند. باز هم بازی عالی
از بازی اول خیلی لذت بردم این یکی بهبودهای خوبی در کیفیت زندگی نسبت به اولی به ارمغان می آورد. با این اوصاف، سیستم ارزی به حدی شکسته شده است که پس از مدت کوتاهی از زمان بازی، پیشرفت شما کند میشود، زیرا بیشتر ارزی که در بازی کسب کردهاید، هزینه میکند که از یک مکان به مکان دیگر بروید و بازیکنان خود را بازگردانید. وقتی می میرند زندگی کنند اگر میخواهید چیزی ارزشمند به دست آورید تا شما را قویتر کند، میتوانید ساعتها با احتیاط آسیاب کنید یا برای جواهرات پول بپردازید.
گرافیک، داستان و موسیقی بسیار خوب است. گیم پلی بازی تا حدودی خسته کننده و خشن است. پیشرفت از نظر سطوح واقعاً سخت می شود و واقعاً سخت است که وقتی کل تیم شما بمیرد، برگردید. این بازی بیشتر شبیه یک پرداخت برای برنده شدن است زیرا هیولاها علیرغم اینکه هم سطح تیم شما هستند بسیار OP هستند. زمانی که پیشرفت زیادی داشته باشید، کار بسیار کسل کننده می شود. افزایش سطح بسیار خسته کننده می شود زیرا xp پس از چند جنگ کافی نیست. من می گویم بازی بسیار خوبی است.
بازی عالی روان اجرا می شود من هرگز d&d بازی نکرده ام (بدیهی است که بر اساس آن است) اما باعث می شود که شما بخواهید فوق العاده سرگرم کننده باشید اگرچه طلا در ابتدا کمی سخت است که بعداً در بازی راحت تر می شود ))
خوب. دومین بار در تغییر این. اگر در حال خواندن این مطلب هستید، این بازی یک بازی خوب است. اگر توسعه دهندگان این مطلب را می خوانند، می توانید هزینه های اولیه بازی را تغییر دهید. من از آن زمان بر آن مانع غلبه کردم و اکنون در بازی پایانی هستم. اما هزینه های اولیه یک TPK تقریباً من را متقاعد کرد که به طور کلی بازی را کنار بگذارم.
بنابراین من این بازی را حدود 5 سال است که دارم. اخیراً دوباره آن را دانلود کردم و سیو قدیمی ام را از ابر برداشتم. چرا یک ارز ممتاز/دیوار پرداخت را معرفی کردیم؟ همینطور که بود خوب بود آیا واقعاً نیاز داشتید که مانند ea از بازار تراکنش های خرد بهره برداری کنید؟ اما در واقع این بازی یک جواهر بود قبل از اینکه همه اینها وارد بازی شوند. یک تماس واقعی به زمانی که بازی ها به شما برای سرمایه گذاری زمان و نه پول پاداش می دادند. همه آنچه را که حدس میزنم پاره کنید. بسیار خوشحالم که قربانی فساد صرفه جویی نشدم که به نظر می رسد همه در بررسی ها با آن مشکل داشتند. در هر صورت من اصلا با کاهش سرعت یک بازی تا این حد برای کسب درآمد سریع موافق نیستم، مخصوصاً با بازی قدیمی مانند این که قبلاً کاملاً رایگان بود با ریزتراکنشی قابل احترام و اختیاری.
بخش هایی از بازی که سرگرم کننده هستند، واقعا سرگرم کننده هستند. بقیه اش زباله است. پنجرههای بازشو دائماً شما را وادار میکنند چیزهایی بخرید، و سیستم درجهبندی دشواری به گونهای طراحی شده است که شما را وادار میکند همه شخصیتهایتان را بکشید (هزینههای طلایی بسیار زیادی دارد). در واقع، همه چیز به قدری طلای درون بازی هزینه دارد که مجبورید ساعت ها به طرز مازوخیستی خرد کنید تا بازیکنان خود را احیا کنید یا در سراسر نقشه سفر کنید. این طراحی شده است که شما را مجبور به خرج کردن کند. ماجراجویی و هوس فقط برای گرفتن کیف پول شما وجود دارد
این بازی خیلی سرگرم کننده است من داستان را دوست دارم با وجود اینکه گیم پلی بازی تکراری می شود من هنوز آن را دوست دارم
من گیر کردم! قطعاً کمک بزرگی در طول این قرنطینه وحشتناک است. و مهمانیهای irl/discord میتوانند بسیار ضعیف باشند. دعواها خیلی طول نمی کشند و من همیشه می توانم در صورت نیاز آن را تنظیم کنم. بدون تبلیغات بیش از حد مزاحم!
شبیه یک بازی واقعی در موبایل است. نه به اندازه کافی برای گفتن چیزهای زیادی، اما واقعاً از بازی لذت برده اید! طنز طنز به دیگر بازیهای RPG و نبرد به نظر میرسد، اما عواقبی دارد
بسیاری از عناصر اولیه بازی p2w. واقعاً چیز زیادی را توضیح نمی دهد و دلار را به صورت شما پرتاب می کند. می توانید با نداشتن پول نقد کافی برای احیا، خودتان را خراب کنید
این بازی من را به D&D برمی گرداند، بسیار اعتیاد آور و سرگرم کننده است. من با انجام این بازی باتری خود را خالی کرده ام، اگر به بازی های RPG علاقه دارید، به شدت توصیه می کنم این بازی را انجام دهید. 10/10 دوباره امتیاز می دهد.
خب من شوالیه های قلم و کاغذ را دوست دارم که تصمیم گرفتم دوباره آن را نصب کنم. به جز اینکه متوجه شدم تمام محتوای پولی که انجام دادم پاک شده است. روی restore buys کلیک کردم ولی اصلا کار نکرد. من دروید جنگجو را داشتم، از جمله OP Mana Crystal و Health crystal.. حدس میزنم که اکنون یک بازی مرده است.
دانلودش کردم چون JoCat بهم گفت 😜 بازی منظم ولی مدل پرداخت خرابش میکنه. حدود 20 دقیقه بازی کردم تا اینکه خودم را گیر کردم. من برای سفر به جایی به 100 طلا نیاز داشتم، اما به تازگی خرید وسایل را تمام کردم و به دلیل نداشتن طلا کافی نتوانستم ادامه دهم. بازی با خوشحالی به من اطلاع داد که می توانم با ارز ممتاز طلا بخرم. بدون هیچ راه دیگری برای ادامه، آن را حذف نصب کردم. من ترجیح میدهم هزینه بازی را از قبل بدون اینکه مدل پرداخت تصمیمات طراحی را دیکته کند، پرداخت کنم.