Post by zungspinfuncnuncoa on Mar 7, 2022 4:24:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu illərdir sevirəm ki, son vaxtlar çox bezdirici olur, mən daha kubok qazana bilmirəm, çünki insanlar ya heç bir bacarıq tələb etməyən və ucuz strategiyalardan istifadə edən spam göyərtələrindən istifadə edirlər, ya da insanlar sizi super yüksək səviyyəli kartlarla məhv etmək üçün yeni səviyyə qapağından sui-istifadə edirlər. , bu, mənim və tanıdığım insanların çoxunun oyunda irəliləyə bilməməsi və ya heç nə edə bilməməsi ilə nəticələndi, bu, çox zəhlətökəndir və bəzi debuffların edilməsini məsləhət görərdim
Klan savası 1 geri qayıtsın
Çox çox çok çok çok çok çok iyi hekese tövsiyə edə bilərəm
Çox əyləncəlidir və qazanmaq üçün oynamaq lazım deyil. Dostum bir ay əvvəl başladı və üyütdükdən sonra illərdir oynayan insanlara çatdı. Və o f2p
ds
Üç ulduzdan mən bəlkə dünyanın ən yaxşı modemini almışam iki dəqiqədən bir yazır bağlantı yoxdu ancaq oyun yaxşı oyundu
Clash Royale Strategi dpoz
Yeniləmə işləmir. Oyunu açmağa çalışın və yeniləmə mövcuddur deyir, yeniləmə klikləyin. Bu, məni oynamaq və ya silmək seçimim olduğu Play mağazasına aparır. Oynat düyməsini basın və mən yaxşı xəbər yeniləməsinin mövcud olduğunu söyləyən oyunun ekranına qayıdıram. Onlara bunu həll etmək üçün bir gün və ya daha çox vaxt verdikdən sonra silmə düyməsini sınayacağam.
belede :/
Clash Royale Strategi tcie
Ümumilikdə oyunu oynamaqdan həzz alıram...yaxşı uyğunlaşma olduqda. Mən hiss edirəm ki, Supercell-in alqoritmi (əgər onlarda belə varsa) sizdən ən azı iki padşah olan və kartları da bir baş sıçrayış edən birinə qarşı qoşalaşdığınız zaman çox zəif olur. Bu oyunu oynadığım vaxtlar istisna olmaqla, demək olar ki, heç vaxt qəzəb və səbirsizlik hiss etmirəm. Dediyim kimi, bu, əyləncəli ola bilər, ancaq kiçik bir şansla, həm qüllələr, həm də kartların səviyyələrinə uyğun gələn rəqib əldə edə bilərsiniz.
Bu oyun eşəydi
Hesabimi berpa ede bilmirem
Esebden bawqa bir wey deyil
Əyləncəli bir ədalətli oyun oynadığınız zaman əyləncəli ola bilər. Onun həyəcan verici məqamları var, lakin başlanğıcda (kral 8-dən əvvəl) irəliləyişin yeganə yolu arenadan keçir. Əyləncəli və ya ədalətli deyil, çünki oyunçular sizin səviyyənizi qabaqlayan kartlardan istifadə edirlər və ya onlar sizin başlanğıcda əldə edə biləcəyinizdən daha yüksək səviyyədədirlər. 4-cü arenada yarasalar və şahzadə/qaranlıq şahzadə ilə gecə cadugərlərinin istifadə edilməsi mənim ardıcıl 10 matçda uduzmağımın səbəbi olmamalıdır.
Siz amciginiz
Sizin verdiyiv guclu oyuncularin aq ograsdar kopeyler mallar tukler qirmizi pamidorlar cehennem olan oyana duxuvuz catir ozuvuz gelin mennen doyusun BOTLAR NOOBLAR cehennem olun!💩
oyun guncellemeden sonra donur.dukani gec acir.
Çox qəşəng oyundur tələb edirem
Yaxsidi amma biraz cetini
super uyundu daha yaxsi seyler gelse lap super olar
2018-ci ildə bu oyunu sevirdim, indi xarab oldu. uyğunluq o qədər ağlasığmaz dərəcədə axmaqdır, başa düşürəm, o, ən yaxın kral səviyyələri ilə uyğunlaşmağa çalışır, lakin sonra səviyyə 9, lakin səviyyə 14 kartları ilə növbəyə düşürsən. üstəlik hər kəsin sadəcə mega cəngavər və bəzi digər qıcıqlandırıcı qüllələri var və bəli, mən sadəcə onlarla məşğul olmaqdan narahat ola bilmirəm. üzr istəyirəm, 2 ulduza layiqdir. indi hay gününə qayıdacağam lol
Bu oyunu beş il oynadım və kart kolleksiyasını demək olar ki, maksimum dərəcədə tamamladıq ki, geri qayıtsın və demək olar ki, ikiqat xərclə yenidən təkrarlamalısınız. Acgöz Hər axmaq sadəcə desteləri kopyalayır, sözün əsl mənasında heç kim kartların yarısını istifadə etmir, onun çoxlu kartları olduğunu söyləyir, lakin 16-dan çox istifadə edildiyini görməyəcəksiniz. Zibil qazanmaq üçün ödəyin
Racing Fever: Moto Karera cqlc
Başlanğıcda bu pis oyun deyil, lakin daha yüksək səviyyələrə çatdıqdan sonra o, sadəcə qazanmaq üçün pul ödəyir, çünki oyunda nə qədər yaxşı olmağınızın əhəmiyyəti yoxdur, başqaları daha yüksək səviyyəli bir kartla göndərdiyiniz hər şeyi dayandıra bilər. sadəcə əfsanəvi kartları olan göyərtəli insanlar.
Oyunun əsası çox yaxşı və asılılıq yaradır, lakin bəli, siz artıq irəliləyə bilməyəcəyiniz bir nöqtəyə çatacaqsınız, çünki rəqiblərin daha yaxşı kartları olacaq. Dəli miqdarda pul xərcləməsəniz, bu bir anda baş verəcəkdir. Bu nöqtəyə çatdığınız zaman oyun oynamaq çox əsəbi olacaq. Mən yəqin ki, bu proqramı telefonumdan onlarla dəfə silmişəm, lakin geri qayıtmağa davam edirəm, çünki bu, ümumilikdə yaxşıdır. Yeni Pixel 6 Pro-da əla görünür.
yaxsidi ama insanin beyni donurrrrr
İlin son yarısında tamamilə dəyişdi və yalnız oyunu oynamaq üçün pul xərcləyən insanlara xidmət göstərdi. Hər dəfə yeniləmə olanda bu, çaşqınlıq yaradır. Əvvəllər Clash Royale-dən həzz alırdım, amma bu oyunlara pul xərcləmirəm, ona görə də oyunu siləcəyəm. Orada hər şeyi təkmilləşdirmək üçün pul ödəyən insanlar var və siz də ödəməyincə rəqabətqabiliyyətli ola bilməyəcəyiniz zaman artıq əyləncəli deyil. Bu tamamilə dəhşətli hala gəldi.
Əksər insanların dediyi kimi, bu oyun çox zəhlətökəndir və həqiqətən qazanmaq üçün ödənişi təşviq edir. Mən başa düşürəm ki, bu F2P oyunudur, amma yenə də kartlar arasındakı səviyyə fərqi döyüşlərinizə və pilləkənlərə qalxmaq qabiliyyətinə həqiqətən maneə yarada bilər. Oyundakı kartların balansı bir qədər kobuddur və bəzi kartlar (Archer Queen kimi) sadəcə pozulub.Bu, bəzi göyərtələrin bir yeniləmənin çox yaxşı işlədiyi və sonra növbəti yeniləməni udduğu davamlı inkişaf edən metanı təşviq edir. Ümumilikdə oyun əyləncəlidir, pul qazanma ilə məhv edilmişdir.
Yaxsidi,eladi amma 108MB deyil yalandi 780 MB di yer cox aparir
Hər şey qaydasındadır. Deməli olduğum yeganə şey odur ki, onların döyüşlərini sıralama tərzi tamamilə zibildir. Məsələn, dördüncü mərhələdə idim, az qala pekka ilə skelet nəhəngi arasında seçim edəcəkdim. Bəzilərini itirdim, bəzilərini qazandım, amma pekka almış insanlara məğlubiyyət seriyası olana qədər heç vaxt buna nail ola bilmədim. Mən 1130-a uduzdum, burada mübarizə apara bilmədiyim üçün oynamağı dayandırdım. Əlbəttə ki, özümü müdafiə etməyə çalışdım, amma bu, güclü hp olduğundan müdafiə olunmağı çətinləşdirir. Mən qalib gələ bilmərəm
Clash Royale Strategi wld
Oyunun təməli həqiqətən yaxşıdır, lakin hələ də elementləri və həqiqətən balanssız kartları qazanmaq üçün ödənişlidir. Meqa cəngavər, cadugər, donuz atlı, siyahı davam edir. Oyun həmçinin sizdən daha yüksək səviyyəli kartlar və daha yüksək səviyyəli qüllələr əldə etmək üçün pul ödəyən insanlarla sizə uyğun gəlir. Bütün kartlarım on səviyyədir, bəs mən qülləmə dəyən on dörd səviyyəli şarı necə döyməliyəm? Oyun bəzən çox əsəbi və əyləncəli ola bilər və elə gəlir ki, inkişaf etdiricilər həqiqətən öz oyunlarına əhəmiyyət vermirlər.
bu oyun heyrətamizdir, lakin ən son yeniləmədən bəri oyuna daxil ola bilmədim, mənə deyir ki, "yeni bir yeniləmə çıxdı və yeniləmə üzərinə kliklədiyim zaman məni mağaza oynamağa aparır, ancaq "sil" yazısını göstərir. oynayın" lakin "güncəlləmə" yoxdur. hətta dəfələrlə silib yenidən quraşdırdıqdan sonra belə bu yenə də baş verir. lütfən, çempion emote tədbiri zamanı istifadə etmək üçün qiymətli daşlar almışam.
Coksa gözel oyun deyil Bravl star daha qesühdi
AZ GÜNCELLEME GELİYOR VE SIKICI
Oyunu yaradanın var yoxuna lənət mazqi oldum
superdi ancaq guncellemek isteyiremse silib tezeden yukleyirem.
Mən bu oyunu illərdir oynayıram. İllər ərzində bir neçə göyərtəni maksimum dərəcədə artıra bildim və bu yeni yeniləmə məni bütün göyərtələri yenidən təkmilləşdirmək üçün üyütməyə məcbur edir. Bu, maksimum göyərtə əldə etmək üçün bütün bu müddət ərzində üyüdülmüş insanların üzünə böyük bir zərbə idi. Mən hazırda ən yaxşı 5k oyunçuyam və indi oynamağa davam etmək istəyib-istəmədiyimi həqiqətən bilmirəm.
🤟🤘
Salam geseng oyundu
Baxışımı yenidən nəzərdən keçirməli oldum... yenə... bu oyun çox streslidir.. mənim ən böyük problemim odur ki, daha yüksək səviyyələrə çatanda daha yaxşı ppl oynayanda onların əksəriyyəti xbow donuz və ya kimi qarşısıalınmaz göyərtələrdən istifadə edir. ildırım dövrü göyərtə kimi niyə oyunda qarşısı alınmayan bir şey var??? Bu, sadəcə olaraq pis dizayndır, belə ki, niyə sehri inkar edən sehr yaratmayaq??? Beləliklə, bu matçlarda qalib gəlmək üçün daha çox bacarıq tələb olunacaq və hətta bəzi şəxsləri sözügedən sehrlərdən istifadə etməkdən çəkindirə bilər.
Oyununuzda şəbəkə problemləri var, bunu neçə dəfə söyləməliyik?! Anlamaqla bağlı probleminiz var?!