Post by zungspinfuncnuncoa on Mar 7, 2022 4:30:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit 2022 version ▞▞▞
پازل های کم، داستان ضعیف و بدون قلب.
مه
گرافیک زیبا معماهای چالش برانگیز/خلاقانه حتی دیالوگ هایی که مردم از آنها شکایت می کنند در واقع لذت بخش هستند. سرگرم کننده است برای بازی!
بازی خوبی را دوست دارم اگر مشکل داشت، آن را کاملاً ببندید و دوباره راه اندازی کنید. همه چیز باید خوب باشد. خیلی کاوایی است
بعد از 3 سال دانلود، بازی حتی شروع نمی شود ... دست پایین
من فصل اول رو بازی کردم عالی بود به نظرم قیمتش برای یک بازی اندرویدی بسیار بالاست پس منتظر نسخه سوئیچ هستم
دیالوگ خیلی خیلی زیاد. 10 دقیقه در و همچنان در حال خواندن چت بیهوده چیت در مورد هیچ. به آخر بروید اجازه دهید چند پازل بازی کنم!
دیالوگ ها خیلی زیاد است، فقط اعصاب شما را خراب می کند
این بازی اوکی است، نمی توانم بگویم که عالی است اما خوب است. بهترین بخش در مورد آن پازل ها هستند. چیزی که به شما نمی گوید این است که اگر بیشتر از سطح اول بخواهید، برای هر سطح 5.49 پوند هزینه دارد. من توصیه نمی کنم یا دوباره بازی کنم.
حتی کار نخواهد کرد
بار نمی شود
این یک بازی خوب است فقط به قیمتی که واقعاً برای ما مردم فقیر که از این بازی به اندازه بقیه لذت می برند منصفانه نیست
بچه ها خوب بازی عالیه
چرا کاربران روت را مسدود می کنیم
اگر به خواندن تعداد زیادی حباب گفتار علاقه دارید، این بازی برای شما مناسب است! بعد از چند دقیقه حالم به هم خورد.
عیسی گریست. دست صدمه دیده است از صرف تلاش برای کلیک کردن به هر بازی واقعی. تسلیم شد
من آن را دوست داشتم
حتی نمیتوانستم به بازی دسترسی پیدا کنم زیرا به من میگفت "گوشی من روت شده یا تغییر یافته است" حتی اگر کاملاً نو باشد.
من شخصاً این بازیها را برای پازلها و داستان بازی کردم، بنابراین از دیالوگها اهمیتی نمیدهم، فقط تصویر بهتری را ترسیم میکند. فکر کنیم که از همان ابتدا متوجه خواهیم شد که چه اتفاقی برای استاد افتاده است و حتی بعد از انجام چنین بازی بزرگی در پایان هیچ چیز باقی نمیماند. هیچ پیشرفتی با زاویه عشق جدی یا رمز و راز پروفسور! من باور داشتم که آنها حداقل معمای سگ را حل می کنند، اما آنها از آن طنز ساختند.
شگفت انگیز
Ocean Fortune Arcade ovbm
طنز خیلی خوب ترجمه نمیشود، و جناسها کاملاً مشتی هستند. خط داستانی عجیب و غریب حداقل با توجه به صمیمیت سبک این مجموعه باورپذیرتر است، و من بسیار خوشحالم که آلفندی دوباره مطرح نشد.انگشتان دست برای اتاق اسرارآمیز 2 در آینده.
من فقط به خاطر بازی های قبلی استاد Layton دارم این را دانلود می کنم، اما فقط متنش زیاد است، خیلی خسته کننده است
این برای کودکان است، کاملاً کودکانه است و داستان بسیار بی پایان است... من بیمار شدم و همان شب آن را حذف کردم ... واقعاً مطمئن نیستم که چگونه این برای کسی سرگرم کننده است
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Περιπέτεια was
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Seikkailu pqvh
گیج کننده نمی توانم کلیک کنید
هیچ چیز شبیه بازی Ds نیست. پیشرفت ذخیره نشد، مجبور به پخش مجدد باشید، واقعاً ناامید شد. حذف نصب شده است
شست بالا چون دوستش دارم
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Пригодницькі qev
Bonne "suite" de professeur Layton qui est malheureusement payante.
L'AVENTURE LAYTON – Kit initial Aventure clj
شما می توانید آن را در قسمت هایی بخرید نه به عنوان یک بازی کامل و اولین کیس را به صورت رایگان بازی کنید تا ببینید آیا آن را دوست دارید یا خیر. به شدت توصیه می شود!
تجربه خوب حل پازل
عالیه
بازی فکری ساده و شیرین و شایان ستایش
این یک بازی خوب است اما شما فقط یک کیس را به صورت رایگان دریافت می کنید و سپس انتظار می رود بیش از 5 پوند بپردازید. 49 برای هر یک از موارد بعد که نسبتا گران است!
دیالوگ زیاده!! بیش از یک ساعت و فقط در 4 پازل (بسیار ابتدایی). حوصله سر بر!