Post by hundpamleletor on Mar 7, 2022 12:25:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csalások engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞
Az alkalmazás fantasztikus, és minden, de a fő dolog az, hogy mindenkivel felfedje az összes csevegést. Minden egyes alkalommal, amikor megpróbálok megnézni egy hirdetést, hogy kulcsot kapjak, soha nem adja oda (még akkor sem, ha teljesen megnézem és mindent). KÉRJÜK, KIJAVÍTJA EZT
Nagyszerű történetek, igazi feszültség és az alkalmazás interaktív, valós idejű aspektusa. Jöjjenek tovább ezek a fantasztikus történetek, srácok, alig várom!
5 csillagot adnék rá, de a tokeneket és érméket nagyon nehéz beszerezni valódi pénz fizetése nélkül. Talán egy napi bejelentkezési bónusz jó ötlet lenne
Megdöbbenve magam, feliratkoztam egy ÉV feloldatlan játékokra (40 dollár), és annyira izgatott vagyok, hogy megtettem. Ez a játék lábujjhegyen tart, és valószínűleg ez a kedvenc alkalmazásom. A történetek nagyszerűek, és a szereplők valódinak érzik magukat. ETA: Imádtam ezt a játékot. de már több mint egy év telt el semmi újdonsággal és áttértek a fizetőfal rendszerre. Nagyon csalódott
Nem engedi, hogy üzenetet küldjek senkinek, és kulcsra van szükségem?
Az alkalmazás eddig nagyon jó volt. Joe Suggs történetét játszom, de ez nem engedi, hogy megnézzem a legutóbbi történeteit.A többit látom, de az övét nem
BRILL JÁTÉK, BÁR A TÖRTÉNET KICSIT LASSA
Nagyon jónak tartom ezt az alkalmazást eddig.
Perri telefonjának 2. napján voltam, aztán hirtelen jött egy hülye hiba, és visszaálltam Josie telefonjának utolsó napjára. Annyira felzaklatott ez a hiba, hogy most eltávolítottam az alkalmazást. De jó sztori 😕
Kicsit unalmas, és minden túl sok érmébe kerül
Eddig szórakoztató. Tetszik, ahogy valós időben van. Bárcsak több interakcióra lenne lehetőséged. Mint a válasz kiválasztása vagy ilyesmi. Bárcsak lenne jobb módja annak, hogy érméket és egyéb dolgokat keress. Mert az nagyon gyorsan drága lesz. Különösen azért, mert sok üzenetszálat és képet kell feloldania. Főleg, ha sok képet feloldasz, megúszhattad volna feloldás nélkül is, de csak utána tudod.
Imádtam a Last Seen Online, és amikor megjelent az UNRD, imádtam, hogy kétszer vagy százszor elolvastam az összes történetet! De aztán az előfizető dolog lett, és először az volt, hogy a hirdetéseket nézte, hogy kulcsokat szerezzen, aztán az előfizető. Most az előfizető átvette az összes történetet, amit értek, pénzt akarnak keresni, de mi van azokkal, akik nem elég gazdagok ahhoz, hogy előfizetőt szerezzenek? Miért nem tudjuk elolvasni az összes új történetet?? Nem próbálok goromba lenni, de tényleg tessék, az UNRD, srácok, tudnátok jobban.
Játszom az Utoljára online játékkal, és 5 nap után nem adott frissítést. Ezt javítani kell. Megpróbáltam szüneteltetni és visszamenni, és 90 üzenetem volt, amelyek egyszerűen nem jöttek át valós idejű frissítéssel: most az alkalmazásom teljesen furcsa lett. folyamatosan nem tudom észrevenni, hogy befejeztem egy történetet, vagy abbahagytam, így amikor új történetet kezdek, az a régi történet üzeneteihez megy
A történetek nagyszerűek, de őszintén szólva az érmék és a kulcsok olyan sokak, hogy tönkreteszik az egész alkalmazást. 250 érme a csevegés feloldásához, 200 érme a következő szintre lépéshez, 65 érme telefonhívásokhoz, 10 érme e-mailekhez és képekhez. Hogyan várja el tőlünk, hogy megkapjuk a játék befejezéséhez szükséges összes információt, amikor ennyit töltünk? Vagy vásároljon érméket, vagy várjon 17 órát 50/ óránként, és nézzen 5 hirdetést 50-ért. Komolyan le kell dobnia az érméket és a kulcsokat. (A kulcsokért is fizetni kell) nem is élvezhette a játékot.
Ez az alkalmazás annyira jó, hogy minden történet annyira érzelmes, különösen a joe sugg, mivel könnyeket hagyott bennem, de ajánlom az alkalmazást, mert igazán élvezni fogja.
Nagyon nem tetszett, hogy az üzenetek/képek valós időben érkeznek. Azt jelenti, hogy néha órákat kell várnia, hogy többet játsszon. Azt is utálom, hogy a játék KÖTELEZEN bizonyos dolgokat. 1/5, nem ajánlom.
Fantasztikus volt. AKKOR találtam egy hibát, a fejlesztő elnézést kért, de elvesztettem az összes tartalmat, amit a feloldásért fizettem. Szegény! Szóval a hibáik és a tanácsaik miatt pénzt pazaroltam.
Tényleg jó játék. Nem gyors tempójú, és hosszú időn keresztül rájössz a dolgokra. A bukás azonban az az érme mennyisége, amelyre olyan dolgok feloldásához van szükség, amelyek segíthetnek megoldani egy esetet. Határozottan megér egy utat!!
Most kezdtem el olvasni. De eddig tetszik az első történet! Bárcsak a vásárláson kívül könnyebb lenne kulcsokat szerezni. Frissítés: eltávolítás! Nem kaphatja meg többé az egész történetet, hacsak nem fizet évi 43 dollárt. Nincs több megtekinthető hirdetés a beszélgetések feloldásához. Béna.
Azt mutatja, hogy két kulcsom van. De nem tudom feloldani a beszélgetéseket. Régebben úgy oldottam fel őket, hogy néztem hozzá. Most erre én sem vagyok képes. 😑😑😑😫😫
újra kellett telepítenem, mert befejeztem az utoljára látott online történetet, de nem engedtem, hogy újat válasszak, akkor egy napot visszavetettem
Szerelmes ezekbe a történetekbe itt az alkalmazásban.
Suspects: Mobile Detective ماجراجویی cns
Rendben
Ace Attorney: Dual Destinies Περιπέτεια gus
Nagyon élvezem ezt a játékot, de az utóbbi időben nem kapok minden értesítést, ezért ki kell lépnem, és folytatnom kell a történetet, hogy naprakész legyek. Kezd fájdalmas lenni. Ez és néhányszor elvesztettem a fejlődést, mert folytattam, ami bosszantó.
Suspects: Mobile Detective Pakikipagsapalaran grh
kérlek mondd meg Josie dalának a címét...
Suspects: Mobile Detective Περιπέτεια imm
Jobb lenne, ha nem kellene fizetnünk a chatek feloldásáért, és nincs lehetőség ingyenesen/hirdetésekkel feloldani őket, így ez valahogy unalmassá teszi. Szerk.: Most nagyon ideges vagyok. A játék nem indult, azt írta, hogy hiba történt. Tehát természetesen eltávolítottam és újratelepítettem. Sikerült, de most elvesztettem minden fejlődésemet!! 5. napos voltam a 8 napból. Egyáltalán nem boldog.
Úgy érzem, helytelen, ha bizonyos üzeneteket fizető felhasználóknak küldenek. talán bizonyos történetek. És bár ez egy szórakoztató játék, úgy érzem, hogy a telefonom felrobban az olyan üzenetekre, amelyeket valójában nem tudok elolvasni, nagyon bosszantó. javítsd ki, és 5 csillagod lesz.
Volt ez az alkalmazás, amikor először leesett, és nagyon szerettem. Kaptam egy új telefonom, és most töltöm le kb. másfél év után, és szinte használhatatlan! Nem tudja valós időben befejezni a történeteket, mert nincs mód elegendő érmére valós pénz fizetése nélkül, gyakran azonnal a fejezet végére ugrik, vagy kicsúszik egy fejezetből, és újbóli fizetésre kényszeríti. azt. Összességében - Igazán csalódott
Meghívtam valakit a játékra, és nem tudom, mi történik
Ez egy nagyon jó játék és egy nagyon érdekes koncepció. Bár elég bosszantó, hogy kulcsokat kell vásárolni, így látni kell a történet minden apró részét, de megértem, hogy a fejlesztőnek pénzt kell keresnie ebből a játékból, hogy megértse, miért tette ezt, csak kissé bosszantó, ennyi az egész.
Jó és izgalmas az élet, amit szeretek, de elég ijesztő, de ha mind a 6 billentyűt felfelé használod, nem tudod kinyitni a többi beszélgetést, így zavarban vagyok, hogyan kell elolvasni az üzeneteket, amelyek zárolva vannak, és nem csinál semmit. elolvastad az üzeneteket, így nem tudom, mit kellene tennem!
Érdekes alkalmazás
nagyszerű, de feloldottam az összes nevet, és visszamegyek rá, és néhányat ismét zárolnak
nagyon érdekes történetek, egy-két akadozás itt-ott, de nagyon jó játék. ajánlanám bárkinek
Kicsit unalmas... majdnem egy órát várok pár üzenetre. A grafika és a színészi játék viszont jó.
Nagyszerű, de feloldottam 3 csevegés zárolását, amelyek mostanra ismét zárolva lettek, miután megvásároltam egy másik csevegést. 😡
nagyszerű játék xx
Még csak most kezdődött a Last Seen Online történet, de nagy lehetőségek rejlenek benne, bárcsak egy kicsit interaktívabb lenne, de szerintem nagyszerű dolog, ha napközben megyünk, és időnként szánunk néhány percet, hogy megpróbáljam találd ki az egészet. Várom, hogy hamarosan kipróbálhassam a többit is
ez egy csodálatos alkalmazás. tegnap este töltöttem le.