Post by hundpamleletor on Mar 7, 2022 12:38:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu glitch atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
... donkeys, a true hideout place for the kids on a tree (a treehouse!), and, of course, "nameless" cat and another host - a small friendly dog Leon “„0“.
Šī spēle nav iespējama! 😧
NEKAD NESTRĀDĀ! Es nonāku pie priekšnieka pūķa, un bam vadības ierīces nedarbojas. Netērējiet savu laiku. Būs tikai apbēdināts!
Spēles dizains ir absolūti satriecošs, man patīk vizuālie materiāli, un stāsts ir ļoti burvīgs. Mana vienīgā kritika būtu vadības ierīces. tie darbojas lielākoties, bet daļās tie ir kļūmīgi. Ja jūs stāvat uz bloka malas un mēģināt no tā nolēkt, 70% gadījumu jūs vienkārši nokrītat, pat ja nospiežat pogu. Tādas lietas notiek bieži, un tas padara spēli tik ļoti nomāktu, ka tā vairs nav patīkama. Lieliska spēle, tomēr vadības ierīcēm ir jānoslīpē.
Studija No. 96 by Publishing house Neputns - Issuu
man vajag palīdzību
CAT S42 – ja skolēns braukā ar skeitbordu, vai kā citādi ir aktīvs, vērts skatīties šī tālruņa virzienā. ... Reply to Nameless.
Man patīk, cik šī spēle ir vienkārša un jauka... Bet nez kāpēc spēle pilnībā uzkaras ikreiz, kad mēģinu spēlēt meža līmenī (pieskaroties rūtiņai 1, lai iegūtu meža līmeni)... Mēģināju vairākas reizes, bet nemainās.
Skaista spēle, nostalģiski 8 bitu vizuālie materiāli un jauks audio, lielisks sižets un jauka spēle. Viena no nomāktajām problēmām ir vadības ierīces, jo īpaši lēkšana uz sēnēm/teleportēšanās ziediem, būtu labāk, izmantojot funkciju “pieskarieties tūlīt”, kad tiek sasniegts maksimālais ātrums/augstums. lai nodrošinātu vienmērīgāku pāreju un pārtrauktu krist līdz nāvei. Īpaši, ja spēlētājam ir problēmas vienā līmenī, kad spēlētājam ir vairākas reizes neveiksmes, funkcija "pieskarieties tagad" varētu palīdzēt turpināt spēli vienmērīgi
Man ļoti patīk šī spēle, taču to ir gandrīz neiespējami izdomāt, un pēc dažām minūtēm tajā pašā vietā tā kļūst ārkārtīgi nomākta. Reklāmas ir arī ļoti nomāktas, jo tā ir tā pati reklāma, kas atkārtojas katru reizi, kad nomirstat. Atkal man ļoti patīk šī spēle, bet es neesmu pārliecināts, vai tā ir tā stresa vērta, ko tā man sniedz
Es dotu 5 zvaigznes, bet es nevarēju tikt tālāk par pēdējiem 2 līmeņiem, kas man bija skumji
Šo spēli vajadzētu saukt par pašnāvības kaķi, jo es gandrīz nogalināju sevi no vilšanās
Spēle ir lieliska. Es vēlētos to aizmākt un saglabāt, bet tā nav. Spēle ir ļoti grūta, bet tas ir labi, jo līmeņi ir īsi. Spēle ir īsa, bet tas ir pietiekami labs bezmaksas spēlei.
Vai jūs varat pievienot vēl dažus kontrolpunktus
Jauki, man patīk viss šajā spēlē. Skaņas grafika tik mīļa. Bet dažreiz ir grūti kontrolēt, piemēram, lēcienu. Kopumā jauka spēle. Novēlu jums veiksmi nākotnē un izstrādāt vairāk jauku spēli, piemēram, šī.
Šī spēle bija tik jauka, bet es to izdzēsu, jo tā bija pārāk grūta, bet es saņēmu dažus padomus no citiem YouTube videoklipiem, un tas man ļoti palīdzēja, bet es vienkārši nevarēju to izturēt, tāpēc es to izdzēsu. Šai spēlei ir vajadzīgs daudz pacientu, bet es vienkārši dusmojos atmest. Labāk izdzēsiet to vai labāk paciest. Atvainojiet, ka teicu, ka es ciešu. Laba spēle gan. Cik garš komentārs.
istg šī ir viena no labākajām spēlēm, ko līdz šim esmu spēlējis. Es ienīstu, cik šī ir nenovērtēta, sižets ir patiešām labi izveidots, un jūs noteikti pavadīsit laiku, spēlējot šo! lielisks darbs
Nameless Cat ایکشن fkdg
Nameless Cat Action puz
Nameless Cat Akcija jovw
Hmm, laba spēle, bet vadība ir aizkave, skaņa ir relaksējoša, grafika ir forša, tāpēc instalējiet šo spēli, un jūsu smadzenes atslābinās skaņā pretstresa apstākļos, un tas arī viss, atkal ļoti laba spēle ^_^
Dažos kontrolpunktos, lai to izmantotu, ir jāskatās reklāma — reklāmas man nedarbojās, spēle vienkārši iestrēga, sakot, ka tiek ielādēts video, un tā bija jāaizver piespiedu kārtā. Kustību kontrole ir izslēgta, pārāk lēns paātrinājums. Es spēlēju tikai 10 ļoti mazos līmeņos, un visnotaļ reālās grūtības radās lēnā paātrinājuma dēļ - varētu justies labāk, ja izmantotu kontrolieri, ja tas tiek atbalstīts. Lai gan atkārtojumā dzirdēju tikai vienu dziesmu un nezinu, vai vēlāk būs vairāk melodiju, tā bija patiešām jauka un atmosfēriska.
Nameless Cat ایکشن fkdg
Šī spēle ir viena no labākajām stāstu, platformas un mīklainajām spēlēm. Tas ir jauks īss stāsts ar labu mīklu un platformas spēli
Man nepatīk spēle, kad jūs lecat, tas notiek daudz vairāk, nekā vēlaties, un jūs to nevarat kontrolēt. Ja vēlaties atmest niknumu, šī spēle jums nav piemērota. Cietas trīs zvaigznes
Halloween Madness Cooking Game እንቅስቃሴ ያለባቸው lyr
Pārlēkšanas poga dažreiz nedarbojas, tāpēc jūs galu galā ietriecāties ērkšķos uz zemes, it īpaši, ja lecat no noteikta laika ķieģeļa uz citu. Spēle arī visu laiku avarē, kas tikai palielina neapmierinātību.
Plusi- Jauka spēle, lieliska mūzika Mīnusi- BOSS LEVELS!! Tik grūti!!! Es pat nevaru tikt tālāk par pirmo priekšnieka līmeni! Lūdzu, ļaujiet pūķim iet mazliet lēnāk, lai jūs varētu noteikt kustības! Turklāt vadības ierīces ir vienkārši sliktas. Novērtētu 0, ja varētu...
Kopumā laba spēle, bet tā ir pārāk grūta, padariet to vieglāku, lūdzu
Nameless Cat Akcijske igre exvq
KĀ TU PAT PABEIDZ LĪMEŅUS, KAS MANI KAIRINA🤬🤬🤬🤬
Spēle ir lieliska, bet vai jūs vēlētos to līdzsvarot vairāk. Es domāju, ka dažreiz tas ir pārāk grūti. Un tas rada stresu. Tā vietā padarot pll "atpūsties". Tas padara viņus saspringtākus
Tas nav iespējams, vai pirmais priekšnieks lika tam iet lēni un visi priekšnieki
Boss 15. līmenī ir pārāk grūts, nepārspēja, vienalga, bet kopumā vidēja spēle.
Šī spēle mani ir diezgan kaitinoša, un mans draugs veica pirmo līmeni, tad nevarēja piecelties! Patīk lūdzu uzlabojiet patiešām nomākta 😳🤬🤬
Puika, puika, nē, šī spēle varbūt ir laba, bet dažreiz tā ir nomākta, nemēģiniet šo spēli, ja nevēlaties pavadīt stundas, mēģinot to pabeigt, tas būs nomākts ceļojums, un tas var atmaksāties beigas, bet vai tas tiešām ir jūsu laika un pūļu vērts? Un arī reklāmas turpina bloķēt kontrolpunktus, kas mani ļoti kaitina, jo, spēlējot šādas spēles, parasti esmu bezsaistē. Stāsts:4 no 5 Spēles gaita:3 no 5 gadiem no visas manas dzīves pagājuši, bet tā ir mana iespēja , izmēģini pats😁
Es grasījos to novērtēt zemāk, bet beigas bija jaukas. Grafika ir skaista un vienkārša, un arī stāsts ir ļoti vienkāršs. Mana vienīgā problēma ir tā, ka spēle ir ļoti sarežģīta un reizēm var kļūt ļoti nomākta. Ja meklējat mierīgu estētisku spēli, šī noteikti nav jauka, vienkārša puzzle spēle.
Šī spēle šķiet laba dažos pirmajos līmeņos, taču, attīstoties spēlēm, jums ir jābūt precīzākam ar vadības ierīcēm, un spēles vadīklas ir pārāk neveiklas, lai to pielāgotu. Tie nes jūsu impulsu, padarot jūsu neveiklu un smagu, nevis sniedz jums pilnīgu kontroli vidus gaisa un tas apgrūtina izvairīties no apdraudējumiem ar apšaubāmiem triecieniem. Ja vēlaties spēlēt patiešām LABU kaķu tēmu platformas spēli ar stingru kontroli, lejupielādējiet kaķu putnu.
Boss cīnās pārāk smagi